Παιδική Ραφιέρα Montessori σε σχήμα σπιτιού WOODLE – ΦΥΣΙΚΟ ΞΥΛΟ / ΓΚΡΙ

249,00

Περιγραφή

Αναπτύξτε την ανεξαρτησία και τη δημιουργικότητα των παιδιών με το ράφια σε σχήμα σπιτιού Montessori Woodle. Ως ράφι για τα αγαπημένα σας παιχνίδια, βιβλιοθήκη ή κουκλόσπιτο. Όλα τα παιχνίδια στα χέρια σας!

Είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι το παιδί συναντά τα ερεθίσματα που αναπτύσσουν τη φαντασία και τη  δημιουργικότητά του.  Ένας τρόπος για να το υποστηρίξετε σε αυτό είναι να του προσφέρετε κίνητρα με τη μορφή παιχνιδιών που θα εμβαθύνουν αυτές τις δεξιότητες. Αυτά περιλαμβάνουν π.χ. κομάτια Montessori που βοηθούν πολύ στην εκμάθηση της ανεξαρτησίας, της κινητικότητας και στην ανάπτυξη της φαντασίας και της δημιουργικότητας.

Σε αυτή την ομάδα βοηθημάτων μπορούμε να συμπεριλάβουμε και τα μοντεσσοριανά ράφια σε σχήμα σπιτιού Woodle από το εργαστήριο Ingvart , που σίγουρα δεν λείπει από το παιδικό βασίλειο. Έχει ευέλικτη χρήση και μπορεί να το φτάσει και ο πιο μικρός επισκέπτης του παιδικού δωματίου. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως ράφι για τα αγαπημένα σας παιχνίδια, βιβλιοθήκη ή ως κουκλόσπιτο . Χάρη στο γεγονός ότι το ύψος των ραφιών προσαρμόζεται στα παιδιά και έτσι είναι εύκολο να προσεγγιστεί. Ο Woodle αναπτύσσει την ανεξαρτησία και ενθαρρύνει το παιδί να αποφασίσει με ποιο παιχνίδι θα παίξει. Το ράφι του σπιτιού χρησιμεύει και ως κομψή διακόσμηση στο παιδικό δωμάτιο. Είναι κατασκευασμένο από ποιοτικό ξύλο σκλήθρας, τέλεια λεία και επεξεργασμένη και στην προσφορά μας θα τη βρείτε σε διάφορα χρώματα , ενώ εσείς επιλέγετε το χρώμα του ίδιου του σπιτιού αλλά και τα πόδια και την πλάτη του.

Χαρακτηριστικά:

  • διαστάσεις: πλάτος 85 cm, ύψος 93 cm, βάθος 25 cm
  • σύνθεση: ξύλο σκλήθρας.
  • όλοι οι σύνδεσμοι είναι σε εσοχή
  • απαιτεί συναρμολόγηση
  • Το φυσικό ξύλο μπορεί να προκαλέσει διαφορετικό αποχρωματισμό στην επιφάνεια, κάτι που είναι και η φυσική του ιδιότητα.

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες


MPN: 42490228 Κατηγορίες: ,

NEWSLETTER

Θέλετε να λαμβάνετε τις προσφορές μας με email;
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του Nonos Shoes!