Σαλιάρα σιλικόνης

7,90

Περιγραφή

Σε οποίο στάδιο σίτισης και αν βρίσκεστε, είτε ξεκινάτε τώρα το ταξίδι των στερεών, είτε είσαστε συνηθισμένοι στο χαος της ακαταστασίας την ώρα των γευμάτων, σας έχουμε τις τέλειες σαλιάρες! Ανθεκτικές, εύκαμπτες , ελαφριές, με εξαιρετική εφαρμογή πάνω στο μικρό σας λόγο των στρογγυλεμένων κουμπιών και της φυσικής της κλήσης, είναι ιδανικές για γεύματα εντός και εκτός σπιτιού.

Η βαθιά τσέπη είναι έξυπνα σχεδιασμένη ώστε να πιάνει φαγητό χωρίς να λερώνεται.
Είναι αδιάβροχη , στεγνώνει πολύ γρήγορα και είναι έτοιμη για την επόμενη περιπέτεια σε μερικά λεπτά απο τον καθαρισμό της. Αποθηκεύεται εύκολα και γρήγορα και αν είσαστε έξω μπορείτε να αποθηκεύσετε και το λερωμένο κουτάλι σας από σιλικόνη και bamboo μέσα στην τσέπη και να το τυλίξετε .

Διαστάσεις : 23.4cm x 3cm x 32cm

Πληροφορίες υλικού:

Κατασκευασμένο με 100% σιλικόνη ποιότητας τροφίμων / Is made from 100% Food-grade silicone
Χωρίς BPA, PVC, φθαλικές ενώσεις, μόλυβδο & κάδμιο / Free from: BPA, PVC, Phthalates, Lead, and Cadmium

Πληροφορίες χρήσης & συντήρησης:

  • Εύρος θερμοκρασίας /Temperature Range : -20ºC -220ºC
  • Κατάλληλο για κατάψηξη, πλυντήριο πιάτων, φούρνο μικροκυμάτων και για φούρνο μέχρι τους 220°C / Freezer, Dishwasher, Microwave & Oven safe * (oven temperature up to 220°C)
  • Για όλα τα προϊόντα σιλικόνης- όταν τα παραλάβετε να τα πλύνετε με ζεστό νερό και σαπούνι η’ να τα βάλετε στο πλυντήριο πιάτων. Να προσπαθείτε να τα πλένετε αμέσως μετά τη χρήση χωρίς την χρήση σκληρών και χημικών καθαριστικών.
  • Υπάρχει περίπτωση να προκύψουν ελαφροί λεκέδες εάν το προϊόν έχει έρθει σε επαφή με ισχυρά τρόφιμα με βάση το λάδι (π.χ. σάλτσες με βάση το λάδι/ντομάτα) και έχει μείνει άπλυτο για κάποιο χρονικό διάστημα. Για να προσπαθήσετε να αφαιρέσετε τους λεκέδες των υπολειμμάτων, τρίψτε με σαπούνι πιάτων και αφήστε το να μουλιάσει σε ζεστό σαπουνόνερο. Για εκείνους τους εξαιρετικά σκληρούς λεκέδες που δεν σηκώνονται, σας προτείνουμε επίσης να δοκιμάσετε λίγη σόδα ή χυμό λεμονιού για να τους αφαιρέσετε. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι τα προϊόντα μας θα είναι αδιάβροχα για όλα τα τρόφιμα με τα οποία έρχεται σε επαφή αυτό το προϊόν και δεν θα είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων ή η ανταλλαγή για τυχόν λεκιασμένα προϊόντα.

MPN: SB-18 Κατηγορίες: , Ετικέτες: , ,

NEWSLETTER

Θέλετε να λαμβάνετε τις προσφορές μας με email;
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του Nonos Shoes!